<p>Paneres de Nadal d'Osona Terra</p> <p> </p>

Paneres de Nadal d'Osona Terra

 

Per aquestes festes Osona Terra posa a la venda, en aquesta botiga online, paneres de Nadal amb productes elaborats pels productors del mateix col·lectiu. Oferim sis models de panera, amb productes, preu i format, diferents perquè es puguin adaptar a tots els paladars, i també a les butxaques. Aquestes paneres són: El gran tiberi, Una queixalada a la terra, La fusta d'Osona, La lletera, El sopar de Nadal i El llaminer. I els preus estan en una forquilla de 41 a 165€. Aquest any, més que mai, l'objectiu és reforçar i donar suport al comerç de proximitat i el sector agroalimentari del...

Llegeix més →


Us presentem la Botiga d'Osona Terra

Us presentem la Botiga d'Osona Terra

Avui mateix s'ha posat en marxa la nova Botiga d'Osona Terra. Els productors de l'Associació han unit esforços per engegar un canal de venta propi i directa.  Aquesta iniciativa compta amb un gran valor diferencial, el públic té l'oportunitat de fer una compra conjunta i directa a diversos productors de proximitat alhora. 

Llegeix més →


Osona Terra celebra 10 anys!

Osona Terra celebra 10 anys!

Enguany, Osona Terra celebrem el 10è aniversari. L'Associació va néixer amb l'objectiu de promocionar a petit productors i elaboradors locals de la comarca, i segueim dia a dia amb aquesta premissa. De fet, recentment els productors han renovat el compromís amb l'associació amb més ganes que mai per tirar-la endavant i esdevenir un referent agroalimentari al territori.  Actualment, els productors socis som 10, repartits per tota la comarca i amb productes tant diversos, com la tòfona, els productes làctics, els embotits, la ratafia, la carn o els gelats.

Llegeix més →