Faustí Bosch
C/ Sant Josep, 35
08580 Sant Quirze de Besora
T/F 93 855 01 68
info@ratafiabosch.cat
www.ratafiabosch.cat

Una casa centenària testimoni vivent d’un ofici molt antic. Nous tendres i herbes, respecte a la tradició, amatents a la innovació.

A Destil·leries Bosch s’elabora ratafia a través dels mètodes artesanals basats en la utilització de productes naturals i la seva conservació en bótes de roure. Tot el procés és manual per tal de conservar-ne sempre les qualitats i característiques dels productes macerats i destil·lats. Una tradició que des de fa cinc generacions que perdura i que ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya amb el distintiu de Carta d’Artesà Alimentari.

Actualment, a Destil·leries Bosch s’hi envasen més de 70.000 litres anuals, distribuïts en bars, restaurants i botigues especialitzades d’arreu de Catalunya. S’hi destaquen les seves quatre principals ratafies:

Ratafia  Bosch de 24º ideal per a treballar a la cuina o bé per a posar a envellir en bótes.

Ratafia Bosch de 28º “la clàssica”, la qual té un envelliment mínim de 3 mesos en bóta de roure.

Ratafia Bosch Reserva, resultant d’un envelliment d’entre 24 i 36 mesos en bótes de roure.

La trajectòria de Destil·leries Bosch va començar al segle XX quan Anna Peroliu, gran coneixedora dels licors del Pirineu i dels seus mètodes d'elaboració artesans, va portar de la Serra Cavallera (Valls de Camprodon) a Sant Quirze de Besora la seva deliciosa ratafia. Aprofitant l’èxit que estava aconseguint aquest producte al mercat, Faustí Bosch i Coll va iniciar-ne la comercialització l'any 1892 i la tradició encara segueix viva cinc generacions endavant, on ara Faustí i Josep Bosch en gestionen el negoci.

 

Tasta la nostra ratafia macerada i els nostres licors destil·lats: artesans, tradicionals i com acompanyants excepcionals.

Últimes notícies

120 anys fent Ratafia

Els productes locals i de base artesanal estan vivint, aquests últims temps, un repunt de demanda notable. Entre aquests, la ratafia està guanyant adeptes entre les noves generacions.

Llegir més

Fent país i negoci amb la ratafia

Destil·leries Bosch, de Sant Quirze de Besora, elabora licors catalanes (destil·lats i macerats) des de fa més de 120 anys. El 80% de la seva producció actual, però, se centra en la ratafia.

Llegir més