Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ci1dpssv/public_html/osonaterra.cat/includes/bbdd.php on line 19
Osona Terra és una associació de pagesos, artesans i oficis de boca de la comarca d'Osona.

Nou membre a Osona Terra: Pollastre del Montseny

Tenim un nou membre a l'Associació. POLLASTRE DEL MONTSENY.

Llegir més

Nou membre: Cervesa Els Cingles

nou productor a l'associacio d'osona terra: cervesa els cingles

Llegir més

Vine'ns a veure a la Festa del Porc i la Cervesa

Osona Terra a la festa del porc i la cervesa de Manlleu. Tindrà lloc aquest cap de setmana del 20 al 22 de setembre. Diverses activitats de tota mena perquè tothom en pugui gaudir. Tasta els productes de la terra: Osona Terra te'ls ofereix!

Llegir més

Fent país i negoci amb la ratafia

Destil·leries Bosch, de Sant Quirze de Besora, elabora licors catalanes (destil·lats i macerats) des de fa més de 120 anys. El 80% de la seva producció actual, però, se centra en la ratafia.

Llegir més

Vetllada de cuina solidària

T'agrada menjar bé? Vine a la vetllada de cuina solidària. 20 xefs cuinaran per a tu. 20 tapes x 20€. Reserves a 93 887 08 54 / #Vetlladacuinasolidaria

Llegir més

Ja som 12!

Nova incorporació al la Assossiació de pagesos, artesans i oficis de boca OSONA TERRA.

Llegir més

Osona Terra us desitja unes bones festes

Osona Terra us desitja unes bones festes

Llegir més

Dos nous productors a l'associació

Dos nous productors a l'Associació d'Osona Terra: "El molí de l'Alzina" productor de formatges i productes làctics a Cantonigròs i "Viubé", productor de pollastre ecològic

Llegir més

RECUPERACIÓ XEIXA VELLA

Antigament a la nostra comarca , el pa es feia barrejant xeixa i forment i això li donava un sabor molt característic , el qual creiem que val la pena recuperar.

Llegir més

120 anys fent Ratafia

Els productes locals i de base artesanal estan vivint, aquests últims temps, un repunt de demanda notable. Entre aquests, la ratafia està guanyant adeptes entre les noves generacions.

Llegir més

El certamen més prestigiós del món premia 5 formatges d'Osona

El World Cheese Awards distingeix el Mas El Garet, de Tona, i Formatges de Muntanyola.

Llegir més

Osona Terra trepitja ferm

Osona Terra participa en un sopar de presentació de l'associació i posen en comú els nous reptes que planteja: crear models, potenciar el petit productor de qualitat i oferir productes autòctons.

Llegir més

Osona Terra participa a la Fira de Vic

L'associació d'Osona Terra participa a la fira de Vic en la qual hi van participar més de 92 carpes a les rambles del Passeig, del Carme i del carrer Manlleu.

Llegir més

Artur Mas amb Osona Terra

Artur Mas visita l'estand d'Osona Terra al Fòrum Gastronòmic de Girona i els anima a no defallir en moments de crisi i a defnesar allò que és de casa.

Llegir més